Spatiul Privat Virtual al ANAF: instructiuni pentru inregistrare

Spatiul Privat Virtual (SPV) este o interfata de comunicare digitala care confera doar avantaje: este usor de accesat, gratuit si poate fi accesat 24h/24h de pe orice dispozitiv mobil conexat la internet.

Prin intermediul SPV dispare necesitatea deplasarii la sediul ANAF sau la oficiul postal pentru a primi un act administrativ fiscal.

Spatiul Privat Virtual ofera contribuabililor persoane fizice si persoane juridice facilitatile comunicarii electronice a actelor administrative fiscale emise in forma electronica, precum si a altor informatii si inscrisuri in legatura cu situatia financiara sau fiscala proprie.

Accesarea serviciului “Spatiul privat virtual” se face de pe pagina principala a site-ului ANAF www.anaf.ro, la sectiunea ‘’Servicii Online – Serviciul inregistrare/inrolare persoane fizice si juridice Spatiul Privat Virtual.

’’Instructiunile pentru inregistrare/inrolare persoane fizice si juridice in Spatiul Privat Virtual sunt publicate pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala www.anaf.ro, accesand urmatorul link : https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice/!ut/p/a1/hY9PC4JAFMQ_

Contabun.ro a mai publicat si:
*Inregistrarea in SPV a persoanelor juridice sau a entitatilor fara personalitate juridica
*Care este procedura de inregistrare in SPV a unei SRL? Vezi aici raspunsul ANAF

Sursa: DGRFP Ploiesti

(Visited 268 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


+ two = 8

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.