O noua facilitate a Spatiului Privat Virtual: Eliberarea cazierului fiscal

Serviciul electronic Spatiul Privat Virtual ofera contribuabililor inrolati o noua facilitate: posibilitatea de a solicita si de a primi, on-line, cazierul fiscal.

Solicitarea se transmite prin intermediul Sectiunii „Solicitari / Eliberare documente/ Certificat de cazier fiscal”, prin selectarea CIF/CNP-ului pentru care se doreste eliberarea certificatului si mentionarea motivului solicitarii.

Cazierul fiscal se va regasi in Sectiunea „Mesaje”.

Reamintim contribuabililor ca serviciul Spatiul Privat Virtual este usor de accesat, gratuit si disponibil 24 de ore din 24, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice sau entitatilor fara personalitate juridica.

Acest serviciu online permite obtinerea informatiilor fiscale privind situatia fiscala, depunerea electronica a declaratiilor fiscale si primirea electronica a documentelor si a actelor administrativ fiscale.

Documentele comunicate prin Spatiul Privat Virtual au aceeasi putere juridica, asemenea celor comunicate prin posta sau la ghiseu.

Instructiunile privind inrolarea in SPV sunt disponibile pe site-ul www.anaf.ro, la urmatorul link https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice

Contabun.ro a mai publicat si:
*Spatiul Privat Virtual al ANAF: instructiuni pentru inregistrare
*Inregistrarea in SPV a persoanelor juridice sau a entitatilor fara personalitate juridica
*Care este procedura de inregistrare in SPV a unei SRL? Vezi aici raspunsul ANAF

sursa: anaf.ro

(Visited 260 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.