Ministerul Muncii: Ghid pentru revenirea la munca in conditii de siguranta pentru angajati si angajatori

Amintim ca Ordinul nr.3577/831/2020 privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii la locul de munca in conditii de securitate si sanatate in munca, pe perioada starii de alerta, a fost publicat in Monitorul Oficial nr.403 din 16 mai 2020. Ordinul comun este semnat de ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru si de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

* (EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi

*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare, actualizat la zi

*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

* (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi
* (EDITABIL) Concedierea colectiva-ghid practic, actualizat la zi

Ordinul nr.3577/831/2020 stabileste masurile pe care toti angajatorii din sectorul public si din sectorul  privat trebuie sa le implementeze pe durata starii de alerta pentru prevenirea raspandirii coronavirusului SARS Cov-2.

In completarea Ordinului comun nr.3577/831/2020, a fost elaborat si un Ghid pentru revenirea la munca in conditii de siguranta pentru angajati si angajatori.

Cele doua documente pot fi consultate aici:

Ordinul nr.3577/2020: desfasurarea activitatii la locul de munca in conditii de securitate si sanatate in munca, pe perioada starii de alerta

Ghid pentru revenirea la munca in conditii de siguranta pentru angajati si angajatori

(Visited 339 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


four + 5 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.