Model Regulament intern actualizat iunie 2020

Regulamentul intern este documentul prin care angajatorul stabileste regulile de desfasurare a activitatii in unitate, cu conditia ca acestea sa nu contravina legii.

*(EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi (02.06.2020). Prin ultima actualizare a fost adaugat lucrarii un nou document intitulat “Reguli, masuri si obligatii pentru prevenirea raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii la locurile de munca organizate de SC …. SRL in conditii de securitate si sanatate in munca”.

Regulamentul intern are si un rol important pentru activitatea angajatorului, este documentul prin care angajatorii reglementeaza, in principal, regulile de conduita, probleme de ordin disciplinar, fiind denumit de unii autori si legea disciplinara dintr-o unitate.

Avand in vedere modificarile aduse legislatiei muncii in ultima perioada, va propunem lucrarea “Regulament intern: model si documente conexe” actualizata iunie 2020, unde gasiti:

– un model de regulament intern in format editabil, actualizat la 02.06.2020, care trebuie doar personalizat si folosit;
– o serie de drepturi si obligatii particulare care nu sunt indicate la art.39-40 din Codul muncii;
– gasiti enumerate fapte ce constituie abateri disciplinare, reguli, proceduri ce dezvolta prevederile generice prevazute de lege; gasiti si alte modele de documente necesare care trebuie sa insoteasca regulamentul intern;
– alte modele de documente necesare care trebuie sa insoteasca regulamentul intern;
– indicatii pentru a completa corect regulamentul intern;
– aveti siguranta intocmirii unui document complet, care respecta prevederile legale actualizate la zi.

Lucrarea “Regulament intern: model si documente conexe”, a fost actualizata in data de 02.06.2020 2020, dupa cum urmeaza:

Actualizare 27 (02.06.2020):

In baza prevederilor actelor normative care reglementeaza masuri pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de siguranta pe durata starii de alerta, in completarea regulamentului intern, a fost adaugat un nou document lucrarii care se regaseste la capitolul VIII. Reguli, masuri si obligatii pentru prevenirea raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii la locurile de munca organizate de SC …. SRL in conditii de securitate si sanatate in munca. Capitolele in continuarea acestui document au fost renumerotate.

Actualizare 26 (24.05.2020):
In baza prevederilor Ordinul nr.3577/831/2020 privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii la locul de munca in conditii de securitate si sanatate in munca, pe perioada starii de alerta, publicat in MO nr.403 din 16 mai 2020 si a Ordinului nr.874/81/2020 privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminarii cu virusul SARS-CoV-2 pe durata starii de alerta, publicat in MO nr.435 din 22 mai 2020, au fost adaugate lucrarii 4 modele de documente prin intermediul carora angajatorii sa aduca la cunostinta salariatilor masurile pentru prevenirea raspandirii coronavirusului la locurile de munca, dupa cum urmeaza:
– Recomandari universal valabile cu privire la prevenirea imbolnavirilor cu coronavirusul SARS-CoV-2.
– Regulile de conduita obligatorie pentru angajatii care intra in spatiul organizat de angajator, pe durata starii de alerta, cu privire la prevenirea imbolnavirilor cu coronavirusul SARS-CoV-2 la locurile de munca.
– Masuri de urmat pentru alte persoane decat personalul angajat care intra in spatiul organizat de angajatorul SC ….. SRL, pe durata starii de alerta, pentru prevenirea imbolnavirilor cu coronavirusul SARS-CoV-2 la locurile de munca.
– Masuri de urmat pentru angajatii SC …SRL privind prevenirea imbolnavirilor cu coronavirusul SARS-CoV-2 in situatia deplasarilor pentru indeplinirea sarcinilor de munca.

Lucrarea se livreaza la adresa de e-mail comunicata, atat in format pdf. cat si in format doc., fiind usor de utilizat.

Detalii gasiti aici: “Regulament intern: model si documente conexe”.

Alte lucrari din Libraria contabun.ro, actualizate 2020:

*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare, actualizat la zi

*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

* (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

(Visited 2,170 times, 3 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


1 × = three

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.