Model regulament intern (editabil) actualizat ianuarie 2021

Avand in vedere modificarile legislative din ultima perioada, va propunem lucrarea “Reulament intern: model si documente conexe” actualizata 14 ianuarie 2021, unde gasiti:

– un model de regulament intern in format editabil, actualizat la 14.01.2021, care trebuie doar personalizat si folosit;
– reguli prevind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare si hartuire la locul de munca;
– reguli, masuri si obligatii pentru prevenirea raspandirii coronavirusului SARSCoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii la locurile de munca organizate de angajator in conditii de securitate si sanatate in munca;
– model note informare privind masurile pentru prevenirea imbolnavirilor cu coronavirusul SARS-CoV-2 la locurile de munca;
– model nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
– o serie de drepturi si obligatii particulare care nu sunt indicate la art.39-40 din Codul muncii;
– gasiti enumerate fapte ce constituie abateri disciplinare, reguli, proceduri ce dezvolta prevederile generale prevazute de lege;
– gasiti si alte modele de documente necesare care trebuie sa insoteasca regulamentul intern;
– indicatii pentru a completa corect regulamentul intern;
– aveti siguranta intocmirii unui document complet, care respecta prevederile legale actualizate la zi.

Lucrarea “Regulament intern: model si documente conexe”, a fost actualizata in data de 14.01.2021, dupa cum urmeaza:

Actualizare 31 (14.01.2021):

– Au fost aduse completari documentului in baza HG nr.4/2021 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata care se aplica de la 13.01.2021. A fost completata in acest sens nota de subsol 107 de la capitolul Capitolul IV.  Reguli privind salarizarea.

– A fost actualizata nota de subsol 226 cu trimiterea la HG nr.3/2021 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 13 ianuarie 2021, precum si stabilirea masurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, de la masura nr.12 din „Reguli, masuri si obligatii pentru prevenirea raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii la locurile de munca organizate de SC …. SRL in conditii de securitate si sanatate in munca”.

Actualizare 30 (11.01.2021):
– Au fost aduse cateva completari partii teoretice a lucrarii privind modalitatea de informare a salariatilor cu privire la continutul regulamentului intern.
– Au fost aduse completari notelor de subsol de la capitolul privind salarizarea cu privire la acordarea unor drepturi stabilite prin legi speciale, a caror acordare este facultativa, cu trimitere la articolele de lege (de ex.Legea nr.165/2018 privind acordarea biletelor de valoare si prevederile Codului fiscal privind regimul fiscal al acestora).
– Au fost aduse cateva completari notelor de subsol cu privire la modificarea art.7 din Legea nr.81/2018 privind reglementarea activitatii de telemunca, articol modificat prin OUG nr.192/2020.
– Au fost aduse completari notelor de subsol cu privire la posibilitatea angajatorilor de a acorda angajatilor care desfasoara activitati in regim de telemunca pentru sustinerea cheltuielilor cu utilitatile la locul in care angajatii isi desfasoara activitatea, in limitele stabilite prin contractul de munca sau regulamentul intern, sume in limita unui plafon lunar de 400 lei corespunzator numarului de zile din luna in care persoana fizica desfasoara activitate in regim de telemunca. Modificare adusa Codul fiscal prin Legea nr.296/2020.
– A fost adaugata o noua situatie de suspendare a contractului de munca, in baza modificarilor aduse Codului muncii prin Legea nr.298/2020.
– Au fost aduse cateva completari documentului intitulat “Reguli, masuri si obligatii pentru prevenirea raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii la locurile de munca organizate de SC …. SRL in conditii de securitate si sanatate in munca”, anexa la regulamentul intern, in baza modificarilor aduse Legii nr.55/2020, prin OUG nr.192/2020, si in baza documentului elaborat de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile “Definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19)”, actualizat in data de 04.01.2021.
– Au fost aduse cateva modificari si completari de continut.Lucrarea se livreaza la adresa de e-mail comunicata, atat in format pdf. cat si in format doc., fiind usor de utilizat.

Detalii gasiti aici: (EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat 14.01.2021

Alte lucrari din Libraria contabun.ro:

*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare, actualizat la zi

*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

*(EDITABIL) Procedura de aplicare a sanctiunilor disciplinare, actualizata la zi

* (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

* (EDITABIL) Concedierea colectiva-ghid practic, actualizat la zi

* (EDITABIL) Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic, acualizat la zi

(Visited 6,361 times, 1 visits today)

One Response to Model regulament intern (editabil) actualizat ianuarie 2021

  1. Paltinus Elena says:

    Buna ziua! Ma intereseaza sa achizitionez un model de regulament intern si un contract colectiv de munca, editabile. Imi puteti face, va rog, o oferta? Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.