Formatul electronic al Monitorului Oficial este disponibil in mod gratuit si liber, permanent

Formatul electronic al Monitorului Oficial al Romaniei, Partea I si a II-a, este disponibil in mod gratuit si liber, permanent, tuturor utilizatorilor, inclusiv pentru cautare, salvare, distribuire si imprimare.

Legea nr.57/2021 pentru modificarea art. 18 din Legea nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al Romaniei, a fost publicata in Monitorul Oficial nr.337 din 2 aprilie 2021.

RI 2017

 

*Va propunem un model de regulament intern (EDITABIL), actualizat 2021, in lucrarea Regulament intern: model si documente conexe

 

 

Legea nr.57/2021 prevede urmatoarele:

ARTICOL UNIC
Articolul 18 din Legea nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al Romaniei, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 511 din 3 iulie 2017, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si va avea urmatorul cuprins:

Articolul 18
(1) Regia Autonoma «Monitorul Oficial» editeaza Monitorul Oficial al Romaniei atat in format tiparit, cat si in format electronic. Formatul tiparit este pus la dispoziția tuturor utilizatorilor contra cost.

(2) Formatul electronic al Monitorului Oficial al Romaniei, Partea I si a II-a, este disponibil in mod gratuit si liber, permanent. Formatul electronic gratuit si liber este de document portabil, fara filigran sau inscripții suplimentare formatului tiparit; acesta devine accesibil tuturor utilizatorilor in aceeasi zi cu publicarea, inclusiv pentru cautare, salvare, distribuire si imprimare.

Aceasta lege a fost adoptata de Parlamentul Romaniei, cu respectarea prevederilor art. 75 si ale art. 76 alin. (2) din Constituția Romaniei, republicata.

Vezi si:

*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare, actualizat la zi

*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

*(EDITABIL) Procedura de aplicare a sanctiunilor disciplinare, actualizata la zi

* (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

* (EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi

* (EDITABIL) Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic, acualizat la zi

*(EDITABIL) Concedierea colectiva – ghid practic, actualizata la zi

(Visited 689 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


3 + = four

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.