S-a actualizat nomenclatorul COR pentru REVISAL

Inspectia Muncii pune la dispozitia angajatorilor un patch de actualizare a versiunii curente (v 2.0.6) a aplicatiei ReviSal, prin intermediul caruia se actualizeaza nomenclatorul Clasificarii Ocupatiilor din Romania integrat in aplicatie, conform Ordinului nr. 1.365 din 21 iunie 2010 privind completarea Clasificarii ocupatiilor din Romania, emis de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, publicat in Monitorul Oficial nr. 447 din 1 iulie 2010 si nomenclatorului COR pe care il gasiti aici.

Pentru corecta instalare a patch-ului si utilizarea corespunzatoare a aplicatiei Revisal actualizate, se recomanda parcurgerea in prealabil a ghidului de instalare si utilizare.

Patch ReviSal.KB.206.006 (pentru Windows XP / 2000 / 98)
Ghid de instalare si utilizare (format .pdf – Adobe Reader)

Angajatorii care utilizeaza aplicatii informatice proprii trebuie sa respecte specificatiile actualizate privind structura si formatul de fisier care trebuie transmis la inspectoratul teritorial de munca. Implementarea versiunii actualizate a nomenclatorului COR nu afecteaza principiile de generare a fisierului care trebuie transmis, ci doar adauga o regula de identificare a noilor coduri de ocupatii, astfel incat sa poata fi corect identificate la preluare.

Documentatia, revizuita si completata ca urmare a actualizarii nomenclatorului COR, poate fi descarcata prin accesarea legaturii:

Formatul de fisier si Structura de fisier actualizate (format .pdf – Adobe Reader)

Sursa: inspectiamuncii.ro

(Visited 648 times, 1 visits today)

One Response to S-a actualizat nomenclatorul COR pentru REVISAL

  1. Ana says:

    Este aberant cat de greu se instaleaza noua versiune de REVISAL, mi-am prins urechile incercand sa fac importul bazei de date vechi. Noroc ca i-am gasit pe unii care m-au rezolvat imediat si am scapat de griji: http://www.pluriva.com/solutii/Actualizati-va-aplicatia-REVISAL-la-cea-mai-noua-versiune-AUGUST-2011.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.