Formularul 092 – Declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale se depune pana pe 5 noiembrie

Termenul limita pentru depunerea formularului 092 – Declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA, care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania este 5 noiembrie 2010.

Au obligatia depunerii persoanele juridice si persoanele fizice, care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, care au efectuat achizitii intracomunitare in luna octombrie 2010 si sunt obligate sa-si modifice perioada fiscala devenind platitori de TVA lunar, conform OPANAF nr. 1.165/2009.

Descarca formularul 092.

(Visited 614 times, 1 visits today)

One Response to Formularul 092 – Declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale se depune pana pe 5 noiembrie

  1. Cleudiane says:

    Buna, Ma numesc MARIUS si asi dori sa stiu daca pot bincfieea de indemnizatia de crestere a copiilor daca lucrez doar pe o perioada de 6 luni in Germania,mentionez ca lucrez cu acte in regula, iar copii sunt cu domiciliul in Romania cu sotia mea. Asi dori sa stiu daca anul trecut am lucrat tot in acelasi loc, tot cu acte in regula mai pot bincfieea de alocatia de crestere a copilului RETRO. Mentionez caci copii mei au 12 respectiv 16 ani.Cu stima Mariusp.s. Astept raspunsul pe email. multumec anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.