Important! Declaratiile la CASMB se pot depune si prin posta pana joi, 27 ianuarie

Amintim angajatorilor care depuneau declaratiile online la CASMB ca serviciul de raportare online a fost suspendat definitiv incepand cu data de 07.01.2011.

Potrivit anuntului pe care il regasim cand incercam sa ne autentificam, aflam ca serviciul vechi de raportare online a fost suspendat definitiv pentru implementarea si operarea optima a Sistemului Informatic Unic Integrat (SIUI).

Pentru a continua sa depuneti declaratiile lunare la FNUASS, puteti:
1. sa va adresati direct ghiseelor CASMB (sediul Titeica, etajul 1, pentru toate sectoarele) avand declaratia pe suport tiparit si pe suport electronic (de preferinta un flash disk/memory stick si nu floppy disk);

2. declaratiile de sanatate si concedii medicale pot fi transmise si prin posta, cu confirmare de primire, la adresa Str. Gheorghe Titeica nr. 142, sector 2, Bucuresti.

3. sa obtineti (depunand o cerere la registratura CASMB din acelasi sediu) cheia de activare pentru transmiterea pe e-mail a raportarilor in SIUI. Intreaga procedura si programul utilitar de transmitere le puteti vizualiza aici.

Atentie! Pentru a obtine rapid cheia de activare pentru serviciul de raportare pe e-mail a declaratiilor, va rugam sa accesati aceasta adresa.

Cererea va contine:
– datele minime de identificare ale angajatorului (denumire, adresa, cod de inregistrare fiscala),
– datele de identificare ale persoanei imputernicite (nume, CNP, adresa de e-mail)
– specificarea modalitatii prin care se doreste transmiterea cheii de activare (e-mail si/sau in scris).
cererea va fi semnata de catre reprezentantul legal al angajatorului, specificand numele acestuia in clar.

Atentie! Indiferent de modalitatea de transmitere, CASMB anunta angajatorii ca data limita pana la care se pot depune declaratiile este joi, 27 ianuarie 2011.

Sursa: casmb.ro

(Visited 400 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


3 × three =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.