Verificarea depunerii Declaratiei 112 este obligatorie

Maine, 25 martie 2011 este este termenul limita pentru depunerea la unitatea fiscala a formularului D112 „Declaratie privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate” pentru luna februarie 2011.

Indiferent de procedura de transmitere a Declaratiei 112 (online sau la ghiseu), ulterior depunerii, este obligatoriu sa se vizualizeze starea acesteia prin accesarea linkului http://www.anaf.ro/StareD112, si consultarea mesajelor din recipisa.

Daca, dupa vizualizarea starii Declaratiei 112, aceasta este:
1. validata, obligatia de declarare a fost indeplinita.

2. nevalidata, se va depune o noua Declaratie 112 initiala, corecta, care va urma aceeasi procedura privind vizualizarea starii, prin accesarea linkului  http://www.anaf.ro/StareD112.

3. validata, dar se constata ca exista erori de completare (sume eronate, angajati nedeclarati), se va depune o Declaratie 112 rectificativa, corecta, care va urma aceeasi procedura privind vizualizarea starii, prin accesarea linkului http://www.anaf.ro/StareD112.

(Visited 833 times, 1 visits today)

5 Responses to Verificarea depunerii Declaratiei 112 este obligatorie

 1. cristina says:

  Buna ziua!

  Detin de anul trecut un cabinet de detectiv particular dar care nu a avut activitate deloc. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa depun declaratii la administratia financiara si care sunt acestea?
  Va multumesc frumos!

 2. Popescu says:

  Stiati ca exista o varianta pentru transmitere declaratii automat ?

 3. COMUNA PRISACANI says:

  DECLARATIA112 NR 927/29 AUGUST 2011

 4. telcean gheorghe says:

  Am depus in 18.10.2011, Declaratia 112 pentru 4 firme. Am notat numerele de identificare pe care le-am primit si azi 31.10.2011, cind am verificat starea declaratiile , mesajul care apare imi comunica ca nu exista depuse acele declaratii /……….Ce se intampla? Trebuie sa le mai depun odata? Cum dovedesc ca le am depus in termenul legal?

 5. hitel lucian says:

  de unde descarc recipisa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× 4 = four

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.