Completarea si transmiterea REVISAL se poate face si in vechea versiune

Inspectia Muncii a pus la dispozitia angajatorilor, incepand cu data de 15 august 2011, o versiune actualizata a portalului pentru transmiterea registrului de evidenta a salariatilor in format electronic conform prevederilor HG 500/2011.

Aceasta versiune actualizata a portalului vine in sprijinul angajatorilor care folosesc modalitatea de transmitere on-line a registrului de evidenta a salariatilor ca o modalitate moderna si eficienta de lucru cu reprezentantii Inspectiei Muncii si in acelasi timp conforma cu normele legislative in vigoare.

In perioada urmatoare, versiunea actualizata conform prevederilor HG 500/2011 si versiunea de portal conform prevederilor HG 161/2006 vor functiona in paralel permitand astfel angajatorilor sa efectueze transmiterea registrului de evidenta a salariatilor in conformitate cu prevederile  legale. Depunerea registrului in formatul prevazut de prevederile HG 500/2011 se va face conform termenelor legale prevazute de actul normativ.

Pentru transmiterea elementelor noi introduse conform HG 500/2011 se va folosi versiunea actualizata a portalului.

Metiune:  Odata efectuata transmiterea registrului in formatul stabilit prin ultima versiune de specificatii tehnice publicate pe www.inspectiamuncii.ro, specificatii  conforme cu prevederile  HG  500/2011, angajatorul nu va mai putea reveni la formatul anterior de registru (cel conform cu prevederile HG 161/2006). Acest lucru se impune pentru pastrarea integritatii si conformitatii datelor angajatorilor.

Sursa: inspectmun.ro

(Visited 381 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.