Cresc salariile in sistemul public?

Majorarea fondului de salarii din sistemul public este posibila cu pana la 4% in 2014, dar nu s-a decis inca modul in care vor fi distribuiti banii suplimentari, a afirmat joi, la Giurgiu, premierul Victor Ponta. “Avem o posibilitate de crestere de circa 3-4 % a fondului de salarii. Ori asta trebuie sa decidem pana la sfarsitul lunii , daca mai marim salariile cele mai mici din administratia publica sau daca incercam sa acoperim impactul negativ al reducerii CAS-ului”, a declarat Ponta. El a precizat ca subiectul este inca in dezbatere, insa o decizie va fi luata pana la sfarsitul lunii octombrie, pentru a nu se intarzia calendarul adoptarii bugetului de stat pentru anul 2014.

Seful Guvernului a dat asigurari, totodata, ca exista resurse bugetare pentru indexarea pensiilor cu un procentaj care va depasi rata inflatiei pe anul in curs.
Sursa: Agerpres

(Visited 214 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.