Registrul stocurilor (14-3-11): model si completare

formulare contabile tipizate registrul, registrul stocurilor, registrul stocurilor 14-3-11, tipizate registrul stocurilor

Registrul stocurilor serveste ca document de evaluare a stocurilor de bunuri si de verificare a concordantei inregistrarilor efectuate in fisele de magazie si in contabilitate.

Registrul stocurilor se intocmeste de catre compartimentul financiar-contabil la sfarsitul fiecarei luni, pe feluri de materiale, obiecte de inventar si produse, grupate pe magazii (depozite), conturi, grupe, eventual subgrupe sau in ordine alfabetica, prin inscrierea stocurilor din fisele de magazie si evaluarea lor la preturile de inregistrare.

 

Puteti descarca registrul stocurilor, modelul oficial, de aici

 

Nu circula, fiind document de inregistrare contabila.

Se arhiveaza la compartimentul financiar-contabil.

Pe aceasta tema, contabun.ro a mai scris:
*Registrul numerelor de inventar: model si completare
*Registrul-inventar: model si completare
*Registrul jurnal de incasari si plati: model si explicatii completare
*Registrul jurnal – model formular si explicatii

Continutul minimal obligatoriu de informatii al formularului este urmatorul:
– denumirea formularului;
– denumirea unitatii;
– numarul curent;
– materialul/produsul (sortimentul, calitatea, marca, profilul, dimensiunea); U/M; pretul unitar; luna; cantitatea; valoarea;
– semnaturi: intocmit, verificat

 

rsz_likeNU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK –CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA. NOU – ACUM AVEM O PAGINA SI DE GOOGLE PLUS – CLICK AICI.

(Visited 4,317 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.