Beneficiarii POS DRU pot depune actele pentru rambursarea TVA

Beneficiarii Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) pot depune actele pentru a incasa taxa pe valoare adaugata (TVA) eligibila in cadrul acestui program, ca urmare a publicarii Instructiunii care reglementeaza detaliile necesare in vederea returnarii acestei taxe.

*Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro*  

“Toti beneficiarii POS DRU vor incasa sumele aferente TVA care le sunt datorate. Statul isi respecta astfel obligatia catre beneficiarii acestui program si sprijina in mod real implementarea proiectelor finantate din fonduri europene. Ii invit pe toti beneficiarii care au de recuperat sume reprezentand TVA sa depuna cat mai repede documentele necesare pentru incasarea banilor”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Rambursarea TVA in cadrul tuturor proiectelor POS DRU este posibila datorita publicarii in Monitorul Oficial, in data de 27 noiembrie a.c., a Ordinului de reglementare a interpretarii Deciziei Tribunalului Uniunii Europene T-89/10 privind recuperabilitatea TVA eligibila in cadrul POS DRU.

Sursa: banknews.ro

(Visited 223 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


eight + 7 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.