O noua directie pentru verificarea persoanelor fizice

Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3751/2013 privind competenta de efectuare a activitatilor de analiza de risc si selectare a persoanelor fizice care vor fi supuse verificarii fiscale prealabile documentare, publicat in Monitorul Oficial nr. 765 din 09.12.2013

In temeiul art. 11 alin. (3) din Hotararea Guvernului nr. 520/2013 privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, al art. 109.1 alin. (1) si (1.1) din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si al cap. III sectiunile 1 si 1.1din anexa la Hotararea Guvernului nr. 248/2011 privind aprobarea Procedurii de aplicare a metodelor indirecte pentru stabilirea bazei impozabile ajustate, cu modificarile si completarile ulterioare,

presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala emite urmatorul ordin:

Art. 1. ‐
Directia verificari fiscale este structura competenta din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala in efectuarea activitatilor de analiza de risc si selectare a persoanelor fizice care vor fi supuse verificarii fiscale prealabile documentare, pe intregul teritoriu al tarii, asa cum sunt reglementate aceste activitati de Hotararea Guvernului nr. 248/2011 privind aprobarea Procedurii de aplicare a metodelor indirecte pentru stabilirea bazei impozabile ajustate, cu modificarile si completarile ulterioare.

Art. 2. ‐
Directia verificari fiscale va lua masuri pentru ducerea la indeplinire a prevederilor prezentului ordin.

Art. 3. ‐
Prezentul ordin va fi publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala,

Gelu‐Stefan Diaconu

Bucuresti, 5 decembrie 2013.
Nr. 3.751.

(Visited 198 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− eight = 1

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.