Cerere amanare control ITM: formular

Inspectia Muncii exercita atributii de control in domeniul relatiilor de munca, al securitatii si sanatatii in munca si controleaza aplicarea prevederilor legale in aria sa de competenta.

*Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro*  

Potrivit prevederilor art.19 din Legea nr.108/1999, republicata, privind infiintarea si organizarea Inspectiei Muncii, inspectorii de munca au acces liber, permanent si fara instiintare prealabila la sediul angajatorului (persoana fizica sau juridica) sau in orice loc de munca organizat de acesta.

Inspectorii pot solicita si prezentarea angajatorului la sediul ITM cu actele solicitate in vederea efectuarii controlului de specialitate.

Trebuie sa stiti ca, in mod argumentat, puteti cere ITM o amanare a controlului.

Contabun.ro va prezinta un model oficial de cerere pentru amanarea controlului, in format word, la sectiunea Formulare utile.

 

 

(Visited 845 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


7 + three =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.