In atentia expertilor contabili: nu uitati sa va schimbati parafa!

Va informam ca prin Hotararea Consiliului Superior nr. 12/262 din 22 martie 2012 au fost aprobate unele masuri pe linia transparentei activitatilor profesionale ale membrilor Corpului care prevad ca incepand cu 1 ianuarie 2013, dovada inscrierii in Tabloul Corpului si exercitarii legale a profesiei se face prin aplicarea pe toate contractele, lucrarile, rapoartele si alte documente ce intervin intre membrii CECCAR si clientii sau beneficiarii acestora, a parafei cu valabilitate anuala.

In consecinta incepand cu anul 2013 parafa se va schimba anual, iar vechea parafa va deveni nula.

Vechea parafa de expert contabil sau contabil autorizat inscriptionata cu ”Viza an 2013” o veti preda la finele anului 2013 sau inceputul anului 2014 cand veti primi viza de lucru pentru anul 2014 si noua parafa.

Membrii carora parafa inscriptionata cu anul 2014, le este necesara inca de la inceputul anului (pentru parafarea rapoartele de expertiza contabila judiciara sau alte documente) sunt rugati sa intreprinda toate demersurile necesare pentru a primi viza de lucru pentru anul 2014 inca de la sfarsitul anului curent, respectiv decembrie 2013 (plata in intregime a cotizatiilor fixe si variabile, depunerea raportului anual de activitate si a anexelor acestuia, efectuarea cursurilor de pregatire profesionala continua pentru anul 2013 si reinnoirea certificatului medical de la medicul psihiatru sau neurolog).”
Sursa: CECCAR Ialomita

(Visited 342 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


7 − = two

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.