CAFR: Cursuri pentru auditarea fondurilor europene

In baza Protocolului incheiat intre Camera Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si Ministerul Fondurilor Europene (MFE), incepand cu 1 ianuarie 2014 auditarea fondurilor europene va putea fi realizată numai de catre auditorii financiari activi, persoane fizice si juridice, membri ai CAFR, care au urmat cursurile de specializare si perfectionare pentru fonduri europene, organizate de catre CAFR in colaborare cu MFE si au obtinut certificat de absolvire a cursurilor respective.

Perioada: Cursurile se vor desfasura in 2 serii diferite si se vor finaliza cu un test constand intr-o proba scrisa si una orala:

Seria 1: – cursuri: 30 ianuarie – 31 ianuarie 2014
– Test – proba scrisa – 1 februarie 2014
– Test – proba orala – 2 februarie 2014 (proba orala va fi sustinuta doar de persoanele care obtin la proba scrisă minim nota 7)

Seria 2: – cursuri: 13 februarie – 14 februarie 2014
– Test – proba scrisa – 15 februarie 2014
– Test – proba orala – 16 februarie 2014 (proba orala va fi sustinuta doar de persoanele care obtin la proba scrisa minim nota 7)

Participanti:
• La cursuri se pot inscrie auditori financiari activi, membri ai CAFR, care au toate obligatiile indeplinite la zi.
• O serie de curs este formata din 150 de locuri, care se vor ocupa in ordinea datei inregistrarii la CAFR a formularului de inscriere la curs.
• Numarul de participanti se va completa pana la ocuparea celor 150 de locuri, pentru fiecare serie.
• Pentru buna desfasurare a cursurilor, nu se vor accepta transferuri de la o serie la alta.

Taxa de participare: 550 lei. Taxa se poate achita prin OP intr-unul din conturile:
BCR, Sucursala Libertatii; IBAN: RO09 RNCB 0069 0076 6442 0001; ING Bank IBAN: RO84 INGB 0001 0081 8692 8910 sau la casieria CAFR, pana cel tarziu 28 ianuarie 2014, inclusiv. In cazul in care achitati cu OP, va rugam sa ne transmiteti dovada platii pe mail-ul: invatamant.admitere@cafr.ro.

Inscriere: In cazul in care sunteti interesati, va rugam sa va inscrieti la acest curs, prin completarea Formularului de participare. Fomularele se pot transmite prin e-mail: invatamant.admitere@cafr.ro sau se pot depune personal, la sediul CAFR din Bucuresti, strada Sirenelor nr, 67-69, sector 5.

Locatia: Cursurile se vor desfasura in Sala Amfiteatru din cadrul Institutului de Statistica, Bd. Libertatii 16, Bucuresti, Sector 5, www.insse.ro. Accesul in incinta Institutului se va face prin intrarea principala, aflata la intersectia dintre Bd. Libertatii si Bd. Natiunile Unite.

sursa: cafr.ro

(Visited 484 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.