Contabun.ro a lansat serviciul Live Support

Contabun.ro lanseaza un nou serviciu pentru utilizatorii blogului, intitulat “Pune o intrebare”.

Acesta este un serviciu gratuit de consultanta online cu ajutorul caruia cititorii pot afla detalii despre produsele aflate in libraria contabun.ro.

Astfel, puteti obtine informatii despre modalitatile de achizitionare si plata a produselor, dar si detalii despre caracteristicile acestora. Mai mult, va raspundem fara probleme la intrebari legate de contractul individual de munca, contractul colectiv de munca si procedura de aplicare a sanctiunilor disciplinare. Trebuie doar sa intrebati!

In momentul de fata, in libraria contabun.ro se gasesc trei produse, de mare folos in cadrul unei societati: 20 de modele si formulare necesare la incheierea contractului individual de munca, Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic, Procedura de aplicare a sanctiunilor disciplinare.

IMPORTANT! Materiale propuse au fost testate de autoare in companii cu peste 100 de angajati din industria prelucratoare si constructii.

Autor: Elena Savciuc, expert legislatia muncii
* Master “Dreptul muncii, relatii de munca si industriale” – Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti
* Curs “Expert legislatia muncii” – Uniunea Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii, in parteneriat cu LEXAcademy
* Curs “Inspector de specialitate protectia muncii”
* Curs “Inspector Resurse Umane”
* Experienta in domeniul resurselor umane in companii cu peste 100 de angajati din industria prelucratoare si constructii
* Autor de articole in domeniile legislatiei muncii si salarizarii pe www.contabun.ro

(Visited 382 times, 1 visits today)

4 Responses to Contabun.ro a lansat serviciul Live Support

 1. Mirela says:

  Felicitari.. 🙂
  De altfel tot acest site este super.. bine documentat, organizat, structurat.. Il urmaresc cu interes.

 2. admin says:

  Multumim pentru aprecieri!

 3. Adriana says:

  Buna dimineata,

  Am si eu o mare problema. Am un angajat care are pe sotia in intretinere, coasigurat. Am completat rubrica de coasigurat corespunzatoare asiguratului nostru(nume prenume, CNP, sot/sotie), precum si randul in care se precizeaza persoane aflate in intretinere. Am depus-o si a fost validata de ANAF. Problema a aparut cand s-a transmis catre CASMB, dupa 25 ale lunii, ei spun ca nu apare coasiguratul si sa o refac 112. Unde am gresit la inregistrarea datelor in 112 sau ce trebuie facut ca sa fie evidentiat coasiguratul? Va rog sa ma ajutati! Multumesc.

 4. admin says:

  Buna ziua,

  Ati selectat “Municipiul Bucuresti” la Casa de asigurari de sanatate a asiguratului?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 7041 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.