GARANTIE 90 de zile pentru lucrarile din libraria contabun.ro!

Suntem atat de increzatori in produsele din libraria contabun.ro incat am decis sa oferim o garantie de 90 de zile!

money-back-guaranteeDaca aveti cea mai mica nemultumire legata de produsul achizitionat, ne trimiteti un mail la adresa contabun@yahoo.com si noi va dam banii inapoi. Din suma platita de dumneavoastra vom retine doar comisioanele bancare.

Garantia de 90 de zile incepe de la data trecuta in factura. In momentul in care solicitati returnarea banilor, va rugam sa ne spuneti si ce nu v-a placut la produsul achizitionat. In acest fel, ne ajutati si pe noi sa ne imbunatatim lucrarile. De asemenea, trebuie sa ne trimesti si o copie dupa factura, pentru a face astfel dovada achitarii produsului pentru care doriti sa primiti banii inapoi.

 

Iata ce gasiti in libraria contabun.ro:
* 20 de modele si formulare necesare la incheierea contractului individual de munca
* 12 modele si formulare necesare la negocierea, incheierea si inregistrarea contractului colectiv de munca la nivel de unitate
* Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic
* Procedura de aplicare a sanctiunilor disciplinare

(Visited 263 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


8 + two =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.