Camera Deputatilor adopta o declaratie pentru neimpozitarea profitului reinvestit si reducerea CAS

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 288 de voturi “pentru”, o Declaratie prin care “se pronunta” pentru adoptarea unor masuri cum ar fi neimpozitarea profitului reinvestit si reducerea cu 5 puncte procentuale a contributiei de asigurari sociale datorate de angajatori.

Potrivit acestei Declaratii, Camera Deputatilor “se pronunta pentru adoptarea de masuri de relansare fiscala si de creare a unui climat investitional atractiv pentru mediul de afaceri, în special a masurilor de neimpozitare a profitului reinvestit si de reducere cu 5 puncte procentuale a contributiei de asigurari sociale datorate de angajatori care sa permita aplicarea lor la 1 iulie 2014 cu respectarea angajamentelor asumate de Romania în fata partenerilor internationali”.

Textul Declaratiei, adoptat de Comisia de buget-finante, a fost citit în plenul Camerei de catre liberalul Eugen Nicolaescu.

PNL a reamintit faptul ca Declaratia privind sustinerea masurilor de relaxare fiscala si de stimulare economica a întrunit consensul politic exprimat de catre toate grupurile parlamentare din Camera Deputatilor, inclusiv sustinerea din partea prim-ministrului Guvernului, Victor Ponta, cu ocazia dezbaterii organizate pe 24 martie la solicitarea Grupului PNL.

Sursa: Mediafax

(Visited 293 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 7041 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.