Am ajuns la 1.900 de abonati activi. Va multumim!

sampanie

Newsletter-ul Contabun.ro a ajuns la 1.900 de abonati activi. Va multumim ca ne cititi!

Contabun.ro – blog de contabilitate si resurse umane – a fost creat pentru a oferi comunitatii specialistilor informatii contabile, fiscale si de resurse umane, actualizate la zi.

Ce gasiti pe contabun.ro:
-ca urmare a monitorizarii celor mai importante publicatii si site-uri de specialitate, la noi gasiti stiri si articole din domeniu la zi
– analize
– acte normative, actualizate la zi
– noutati legislative
– utile (aplicatie Revisal, centralizator privind autovehiculele in leasing, declaratia 112, declaratii fiscale ANAF, declaratii fond de mediu, intrastat, ordine de plata/foi de varsamant, situatii financiare, trasmitere Revisal)
– libraria contabun.ro – carti si ghiduri in format electronic utile in orice companie din Romania

Cine suntem:
Bogdan Petrache – jurnalist, 11 ani experienta in cele mai importante trusturi de presa din Romania (Intact, Ringier, Adevarul Holding), MBA Open University (Marea Britanie)
Maria Petrache – expert contabil, 15 ani experienta in domeniul contabil si financiar
Elena Savciuc – expert legislatia muncii, 7 ani experinta in domeniul resurselor umane in companii cu peste 50 de angajati din industria prelucratoare si constructii

 

rsz_likeNU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK –CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA. NOU – ACUM AVEM O PAGINA SI DE GOOGLE PLUS – CLICK AICI.

(Visited 217 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


five − 3 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.