Declaratii fiscale cu termen limita de depunere 10.09.2014

Data de 10 septembrie 2014 este termenul limita pentru depunerea urmatoarelor declaratii:

Formular 010 „Declaratie de inregistrare fiscala/ Declaratie de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica” (O.M.F.P. nr. 262/2007, cu modificarile si completarile ulterioare) – se depune de catre persoanele juridice care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire.

Contabun.ro a mai publicat si:
*Formular 010: tot ce trebuie sa stiti despre depunerea declaratiei in 2014
*Declaratia 010 – instructiuni de completare (OMFP 35/2014)
*Declaratia 010 – model nou de folosit in 2014 (OMFP 35/2014)

Formular 020 ”Declaratia de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoane fizice romane” (O.M.F.P. nr. 262/2007, cu modificarile si completarile ulterioare) – se depune de persoanele fizice, altele decat persoanele fizice romane care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire.

rsz_like

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK –CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA. NOU – ACUM AVEM O PAGINA SI DE GOOGLE PLUS – CLICK AICI.

 

Formular 070 „Declaratie de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere” (O.M.F.P. nr. 262/2007, cu modificarile si completarile ulterioare) – se depune de catre persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire.

Formular 096 „Declaratie de mentiuni privind anularea inregistrarii in scopuri de TVA, in vederea aplicarii regimului de scutire prevazut la art. 152 din Codul Fiscal” (O.P.A.N.A.F. nr. 1768/2012) – se depune de persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA conform art. 153 cu perioada fiscala luna calendaristica/trimestrul calendaristic, care solicita scoaterea din evidenta platitorilor de TVA.

(Visited 388 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.