Modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea CIM

Nerespectarea de catre angajator a procedurilor privind incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, precum si in ceea ce priveste continutul documentelor intocmite, poate duce la anularea masurilor luate. In plus, in cazul unui control, inspectorii de munca pot amenda angajatorii pentru lipsa unor documente sau pentru intocmirea incorecta a acestora. 

 

Lucrarea “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca”, actualizata 2015, vine in ajutorul angajatorilor oferind, in cele 306 de pagini, 145 de modele si formulare absolut necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, impartite pe domenii pentru a putea fi usor de folosit, cu explicati si sfaturi, astfel incat orice document intocmit sa fie in acord cu reglementarile impuse de legislatia muncii, fara a risca nulitatea masurii.

Preul lucrarii este 87 de lei .

Modelele si formularele din lucrarea “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca” sunt editabile si contin indicatii si sfaturi pentru a fi completate corect si folosite in orice unitate.

Lucrarea este livrata atat in format pdf cat si in format doc., fiind usor de utilizat.

Mai multe detalii despre lucrare dar si formularul de comanda le gasiti aici.

Pentru detalii ne puteti contacta si la nr. de telefon: 0741764407 sau pe adresa de e-mail: office@contabun.ro.

(Visited 685 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.