Anunt ANAF: Recipisele de confirmare a depunerii declaratiilor vor fi vizibile pe masura ce sistemul va prelucra declaratiile

ANAF informeaza contribuabili, prin intermediul site-ului oficial, ca sistemul informatic inregistreaza intarzieri la emiterea recipisei de confirmare a depunerii declaratiei, intarziere datorata faptului ca peste 80% dintre declaratiile fiscale cu termen de depunere 25.01.2016 au fost transmise in intervalul 23-24.01.2016.

Vezi aici ce declaratii au termen de depunere 25 ianuarie 2016.

 

Contibuabilii sunt rugati sa nu retransmita declaratiile in cazul in care nu au primit recipisa de confirmare, deoarece acest lucru aglomereaza sistemul informatic intr-o masura si mai mare. Confirmarile vor fi vizibile pe masura ce sistemul va prelucra declaratiile.

 

(Visited 487 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


five × = 35

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.