Spatiul privat virtual este un serviciu online disponibil 24/24

Spatiul privat virtual ofera contribuabililor persoane fizice si persoane juridice toate facilitatile comunicarii electronice a actelor administrative fiscale emise in forma electronica de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala, precum si a altor informatii si inscrisuri in legatura cu situatia financiara sau fiscala proprie a acestora.

Accesarea serviciului “Spatiul privat virtual” se face de pe pagina principala a site-ului ANAF www.anaf.ro, la sectiunea ‘’Servicii Online-Serviciul inregistrare/inrolare persoane fizice si juridice Spatiul Privat Virtual.’’

Spatiului Privat Virtual este o modalitate de comunicare prin mijloace electronice care confera doar avantaje: economiseste timpul, cheltuielile cu deplasarea si consumabilele necesare tiparirii, contribuind astfel la protectia mediului inconjurator.

Prin serviciul “Spatiul privat virtual” [SPV] persoanele fizice si juridice se pot informa asupra obligatiilor fiscale pe care le au de platit, pot descarca decizii de impunere incepand cu anul 2013, pot verifica cum declara angajatorul contributiile de asigurari sociale si nu numai atat. SPV se imbogateste permanent.

Serviciul este disponibil persoanelor din toata tara.

Instructiunile pentru Inregistrare/Inrolare persoane fizice si juridice in Spatiul Privat Virtual, sunt publicate pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala www.anaf.ro, accesand urmatorul link:: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice/!ut/p /a1/hY9PC4JAFMQ_

Contabun.ro a mai publicat si:
* Cererea de aderare la „SPATIUL VIRTUAL PRIVAT” (formularul C800)
* Spatiu privat virtual pentru persoane juridice: ghid oficial ANAF

Sursa: DGRFP Ploiesti

(Visited 585 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


5 × nine =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.