Senat: „Noua impozitare a contractelor part-time, nejustificata”

Senatorii din comisia de buget-finante au adoptat un raport negativ la ordonanta Guvernului care introduce plata contributiilor de asigurari sociale la nivelul salariului minim brut pentru contractele part-time, propunand plenului Senatului, care urmeaza sa se pronunte, anularea acestei impozitari.

”Cred ca este nejustificata o astfel de masura, o impunere a obligatiilor de acest tip celor care au angajati part-time. Sunt costuri care cresc la angajator si pot fi si efecte de genul reducerii locurilor de munca in regim part-time. E adevarat, e o zona in care se produc multe ilegalitati, dar nu poti sa invoci un astfel de argument, atacand in sens negativ pe toti cei care sunt de buna credinta”, a afirmat presedintele comisiei de buget, Eugen Teodorovici, conform profit.ro.

Contabun.ro a publicat si:
* Majorare contributii contracte part-time: (OG 4/2017)
* Angajatii part-time, taxati cat pentru full-time (oficial)

(Visited 668 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− 5 = three

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.