Dragnea: Formularul 600, amanat pana in martie

Liviu Dragnea a anuntat ca termenul de depunere a formularului va fi amanat pana in 1 martie.

Guvernul va urma sa dea o ordonanta, in prima sedinta, prin care se va amana termenul de depunere de la 31 ianuarie la 1 martie.
“Am solicitat ca pe 31 ianuarie, in prima sedinta de guvern, sa se adopte o ordonanta de urgenta pentru amanarea termenului de depunere pentru 1 martie, pentru a le da posibilitatea ca in perioada imediat urmatoare sa mearga pana la eliminarea declaratiei, cu conditia sa gaseasca solutia ca persoanele fizice care trebuiau sa plateaca aceste contributii sa ramana asigurati in sistemul de asigurari”, a spus Dragnea.

Pentru cei care au depus deja aceasta declaratia, ar urma sa se prevada prin ordonanta de urgenta “masuri tranzitorii”, a adaugat Dragnea, fara a oferi mai multe detalii in acest sens.

Contabun.ro a mai publicat si:
*Declaratia 600: PDF-ul inteligent a fost iar actualizat (versiunea A1.0.2)
*Pentru venituri mai mici de 22.800 anual, am obligatia de plata a CAS si CASS in 2018? Vezi aici raspunsul ANAF
*Care este pragul minim pentru care sunt obligat sa depun declaratia 600 in anul 2018? Vezi aici răspunsul ANAF

Sursa: mediafax, hotnews

(Visited 461 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


six − = 4

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.