Declaratia 600, amanata pana pe 15 aprilie

Guvernul va amana, pana pe 15 aprilie termenul de depunere a formularului 600, urmand ca Ministerul Finantelor sa gaseasca o solutie care sa vizeze depunerea unui singur formular de catre cei cu activitati independente, a anuntat premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei Executivului de astazi.

 

*(EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi
*(MODELE EDITABILE) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, actualizat la zi

 

”Astazi (miercuri – n.r.) vom adopta o ordonanta de urgenta privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie. In perioada urmatoare, Ministerul Finantelor Publice trebuie sa identifice o solutie permanenta care sa vizeze depunerea unui singur formular de catre cei cu activitati independente, iar plata sa se faca o singura data pe an, nu anticipat”, a declarat premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de guvern, conform Mediafax.

Contabun.ro a mai publicat si:
*Care este pragul minim pentru care sunt obligat sa depun declaratia 600 in anul 2018? Vezi aici raspunsul ANAF
*Pentru venituri mai mici de 22.800 anual, am obligatia de plata a CAS si CASS in 2018? Vezi aici raspunsul ANAF

(Visited 477 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× 3 = nine

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.