Procedura de autorizare comercianti produse energetice a fost modificata

Procedura de inregistrare a operatorilor economici care comercializeaza in sistem angro sau en detail produse energetice – benzine, motorine, petrol lampant, gaz petrolier lichefiat si biocombustibili a fost modificata.

Astfel, au fost eliminate urmatoarele conditii pentru obtinerea atestatului de comercializare:
a) detinerea de spatii de depozitare corespunzatoare, in proprietate sau folosinta;
b) necesitatea ca produse energetice comercializate in baza atestatului trebuie sa fie receptionate si livrate fizic doar din depozitul angro autorizat.

Baza legala: Ordinul presedintelui ANAF nr. 508 din 28 februarie 2019 privind modificarea anexei nr. 1 la Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3.236/2018 pentru aprobarea Procedurii de inregistrare a operatorilor economici care comercializeaza in sistem angro sau en detail produse energetice – benzine, motorine, petrol lampaant, gaz petrolier lichefiat si biocombustibili, precum si pentru aprobarea modelului si continutului unor formulare (Monitorul Oficial nr. 171 din 4 martie 2019).

(Visited 168 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.