OPANAF 509/2019: modificarea si completarea procedurii de publicare a listelor debitorilor care inregistreaza obligatii fiscale restante

ANAF va aduce la cunostinta aparitia urmatoarelor acte normative: Ordinul presedintelui ANAF nr. 509 din 28 februarie 2019 pentru modificarea si completarea Procedurii de publicare a listelor debitorilor care inregistreaza obligatii fiscale restante, precum si cuantumul acestor obligatii, aprobata prin Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 558/2016 (Monitorul Oficial nr. 171 din 4 martie 2019).

Precizari suplimentare:
OPANAF 509 – MODIFICARE PROCEDURa PUBLICARE OBLIGATII RESTANTE
Urmare aparitiei Legii nr. 30/2019 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 25/2018 privind modificarea si completarea unoracte normative, precum si pentru aprobarea unor masuri fiscal-bugetare, prin care a fost modificat Codul de procedura fiscala in sensul scoaterii de la publicare a obligatiilor restante datorate de PERSOANELE FIZICE, a fost necesara modificarea in consecinta a Procedurii de publicare a listelor debitorilor care inregistreaza obligatii fiscale restante.

Sursa: AJFP Mehedinti

(Visited 151 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.