30 aprilie 2019 este termenul pentru depunerea situatiilor financiare pentru anul 2018 (ONG)

Marti, 30 aprilie 2019 este termenul pentru depunerea situatiilor financiare pe anul 2018 de catre institutiile publice, asociatiile si celelalte persoane juridice cu si fara scop patrimonial precum si subunitatile fara personalitate juridica, cu sediul in strainatate, care apartin persoanelor juridice cu sediul in Romania, precum si subunitatile fara personalitate juridica din Romania care apartin unor persoane juridice cu sediul in strainatate.

In vederea depunerii situatiilor financiare anuale, entitatile mentionate folosesc programul de asistenta pus la dispozitie gratuit pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala la adresa: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/declaratii_electronice/descarcare_declaratii

Formatul electronic al situatiilor financiare anuale si al situatiilor financiare anuale simplificate se obtine prin folosirea programului de asistenta elaborat de Ministerul Finantelor Publice, cu ajutorul caruia se genereaza un fisier de tip PDF avand atasat un fisier xml si un fisier cu extensia zip.

Fisierul cu extensia zip va contine documentele cerute de prevederile legislative in vigoare scanate alb-negru, lizibil, si cu o rezolutie care sa permita incadrarea in limita a 9,5 MB a fisierului PDF la care este atasat fisierul zip.

Fisierul zip atasat situatiilor financiare anuale nu va contine parola.

Contabun.ro a mai publicat si:
*Bilant la 31.12.2018: info suplimentare ANAF
*Termen depunere bilant la 31.12.2018 (ordinul 10/2019)
*Bilant la 31.12.2018: ordinul 10/2019 privind intocmirea si depunerea acestuia
Sursa: DGRFP Ploiesti

(Visited 388 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


6 + = eleven

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.