31 iulie 2019 – ultima zi pentru depunerea Declaratiei Unice

Agentia Nationala de Administrare Fiscala reaminteste contribuabililor ca termenul limita de depunere a Declaratiei unice este 31 iulie 2019.

Prin acest formular se declara, dupa caz:
*impozitul pe veniturile realizate din Romania sau/si din strainatate in anul 2018;
*impozitul pe venitul estimat a se realiza din Romania in anul 2019 sau impozitul aferent normei de venit;
*venitul estimat pentru incadrarea ca platitor de contributii sociale pentru anul 2019 si, dupa caz, contributiile sociale datorate in anul fiscal 2018.

Declaratia unica se poate depune prin serviciul Spatiul Privat Virtual sau poate fi transmisa ANAF prin intermediul serviciului “Depunere declaratii”, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro, pe baza unui certificat digital calificat.

De asemenea, “Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice” se poate transmite si prin posta sau se poate depune la sediul unitatilor fiscale.

Contabun.ro a mai publicat si
*OPANAF 1886/2019 – noi modificari la Declaratia Unica
*ANAF: rezolvare eroare depunere Declaratia Unica
*OPANAF 1369/2019: bonficatie depunere Declaratia Unica

Sursa – DGRFP Ploiesti

(Visited 169 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.