Cum sterg un concediu fara plata inregistrat eronat in Revisal, la care s-a operat inclusiv incetarea suspendarii?

Potrivit prevederilor art.4 alin.(1) lit.e) din HG nr.905/2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, orice modificare privind perioada, cauzele de suspendare si data incetarii suspendarii contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale, se transmit cel tarziu in ziua anterioara datei suspendarii/datei incetarii suspendarii, cu exceptia situatiei absentelor nemotivate cand transmiterea in registru se face in termen de 3 zile lucratoare de la data suspendarii.

Atunci cand operam o incetare a suspendarii contractului de munca trebuie sa verificam atent intervalul suspendarii si temeiul suspendarii.  O suspedare incetata nu mai poate fi corectata, modificata sau anulata. Se poate interveni doar asupra datei de incetare a ultimei suspendari, prin modificarea datei de incetare a suspendarii.

Vezi si Cum anulez in Revisal o suspendare incetata introdusa gresit?

Mai multe informatii, spete privind modul de completare in Revisal gasiti in lucrarea “Revisal – ghid practic de completare si transmitere” 

 

(Visited 1,173 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.