Portalul REGES va fi in mentenanta in data de 18.09.2020, intre orele 14-17

Inpsectia muncii anunta, pe site-ul institutiei, ca in cursul zilei de vineri, 18.09.2020, incepand cu ora 14:00, portalul REGES pentru depunerea on-line a registrului general de evidenta a salariatilor va fi indisponibil temporar, pentru maximum 3 ore.

Va propunem lucrarea *(EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

In intervalul indicat mai sus se vor efectua lucrari de mentenanta la serverele REGES si, prin urmare, angajatorii nu vor putea incarca on-line registrele.

Iar ITM Harghita anunta, pe site-ul institutiei, ca in timpul lucrarilor de mentenanta va fi oprit portalul REGES pentru angajatori, dar si aplicatiile de preluare a registrelor la ghiseele ITM.

Vezi si:

* (EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi

*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare, actualizat la zi

* (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

* (EDITABIL) Concedierea colectiva-ghid practic, actualizat la zi

(Visited 346 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


6 × = fifty four

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.