Ghid privind desfasurarea activitatii in regim de munca la domiciliu/telemunca/program individualizat de munca – completare Revisal

Inspectia Muncii a elaborat un Ghid privind desfasurarea activitatii in regim de munca la domiciliu / telemunca / program individualizat de munca.

*Vezi aici Model regulament intern (EDITABIL), actualizat 11.08.2020, in lucrarea Regulament intern: model si documente conexe

Ghidul vine in sprijinul angajatorilor si contine explicatii privind aplicarea si modalitatea de inregistrare in registrul general de evidenta a salariatilor (Revisal), in conformitate cu prevederile H.G. nr. 905/2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, a situatiilor in care activitatea se desfasoara prin:
– stabilirea unor programe individualizate de munca;
– munca la domiciliu;
– telemunca.

Ghidul privind desfasurarea activitatii in regim de munca la domiciliu / telemunca / program individualizat de munca a fost elaborat avand in vedere prevederile Hotararii CNSU nr. 52/5.11.2020 privind stabilirea unor masuri suplimentare necesar a fi aplicate pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Ghidul privind desfasurarea activitatii in regim de munca la domiciliu / telemunca / program individualizat de munca poate fi consultat aici.

Hotararea CNSU nr.52/2020 poate fi consultata aici.

Vezi si:

* (EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi

*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare, actualizat la zi

*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

* (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

* (EDITABIL) Concedierea colectiva-ghid practic, actualizat la zi

(Visited 689 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


9 − = eight

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.