Revisal – versiune noua din 21.12.2020. Portalul Reges in mentenanta in perioada 18.12.2020 ora 14:00 – 19.12.2020 ora 14:00

Incepand cu data de 21 decembrie 2020 va fi disponibila o noua versiune a aplicatiei Revisal, versiunea 6.0.8. Dupa aceasta data, transmiterea registrului va putea fi efectuata numai pentru fisiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.7/6.0.8 ale aplicatiei Revisal.

Va propunem lucrarea *(EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi  intocmita in baza prevederilor legale la zi, actualizata permanent, in functie de modificarile legislative. Lucrarea prezinta obligatiile angajatorului in ceea ce priveste completarea si inregistrarea in aplicatia Revisal, dar si transmiterea registrului catre ITM. Prezinta sfaturi, indrumari, raspunsuri, exemple practice la situatii frecvente ce pot aparea in timpul utilizarii aplicatiei Revisal. Lucrarea contine si 7 modele si formulare necesare la intocmirea, completarea si transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor, este livrata atat in format pdf cat si in format word, formularele fiind usor de utilizat.

Angajatorii care in prezent utilizeaza versiunea Revisal 5.0.8/6.0.5/6.0.6/ nu vor putea transmite fisierele.

Pentru actualizarea aplicatiei Revisal, este recomandat sa urmati instructiunile cuprinse in Ghidul de instalare si utilizare. Iar pentru securitatea datelor, este indicat ca inainte de orice operatiune legata de instalarea unei noi versiuni a aplicatiei Revisal, sa efectuati o copie de siguranta a bazei de date.

Important!  Pentru actualizarea aplicatiei Revisal, in perioada 18.12.2020 ora 14:00 – 19.12.2020 ora 14:00, ca urmare a efectuarii unor lucrari de mentenanta programate, portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidenta a salariatilor va fi indisponibil.

Sursa: Inspectia Muncii

Vezi si:

* (EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi

*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare, actualizat la zi

*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

*(EDITABIL) Procedura de aplicare a sanctiunilor disciplinare, actualizata la zi

* (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

* (EDITABIL) Concedierea colectiva-ghid practic, actualizat la zi

* (EDITABIL) Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic, acualizat la zi

(Visited 2,683 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


1 + = nine

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.