Revisal tinut si la punctul de lucru. Cum mutam in Revisal salariatii de la sediu la punctul de lucru?

Potrivit prevederilor art.2 alin.(3) din HG 905/2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, angajatorii care au infiintat sucursale, agentii, reprezentante sau alte asemenea unitati fara personalitate juridica, carora le-au delegat competenta incadrarii personalului, pot delega acestora si competenta infiintarii registrului, completarii si transmiterii datelor in registru, in numele angajatorului, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

Revisal-ghid-practic-232x300_2021

 

 

Vezi aici (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

 

 

Iar la art.6 alin.(2) din HG nr.905/2017 aflam ca sucursalele, agentiile, reprezentantele sau alte asemenea unitati fara personalitate juridica, precum si unitatile fara personalitate juridica ale institutiilor/autoritatilor publice/altor entitati juridice, carora le-au fost delegate competentele prevazute la art. 2 alin. (3), au obligatia de a infiinta, completa si transmite datele in registru conform prevederilor art. 3, cu mentionarea ambelor date de identificare: codul unic de identificare – CUI si codul de identificare fiscala – CIF si in termenele stabilite la art. 4, la inspectoratul teritorial de munca in a carui raza teritoriala isi desfasoara activitatea, cu indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta hotarare.

Incepand cu versiunea 6.0.5 a aplicatiei Revisal, la meniul “Mutare contracte” gasim posibilitatea de schimbare a gestiunii contractelor deja adaugate in aplicatie, intre doua entitati ale aceluiasi angajator, de regula, cu ocazia luarii / revocarii deciziei de delegare a competentei de gestionare a registrului pentru una sau mai multe unitati ale angajatorului fara personalitate juridica (de tip sucursala, agentie, reprezentanta).

Aplicatia permite la meniul “Mutare contracte” si schimbarea locului de munca pentru contracte din registrul angajatorului cedent la o alta entitate a acestuia, in cazul in care cele doua entitati ale angajatorului gestioneaza in mod independent registrul.

Vezi si:

*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare, actualizat la zi

*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

*(EDITABIL) Procedura de aplicare a sanctiunilor disciplinare, actualizata la zi

* (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

* (EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi

* (EDITABIL) Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic, acualizat la zi

*(EDITABIL) Concedierea colectiva – ghid practic, actualizata la zi

(Visited 651 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× 3 = twenty one

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.