Model cerere si declaratie pe propria raspundere privind acordarea unor zile libere platite parintilor (Ordinul nr.920/2021) – in format editabil

Ordinul MMPS nr. 920/2021 pentru aprobarea modelelor cererii si declaratiei pe propria raspundere prevazute la art. 5 alin. (3) din OUG nr. 110/2021 privind acordarea unor zile libere platite parintilor si altor categorii de persoane in contextul raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2, a fost publicat in Monitorul Oficial nr.964 din 8 octombrie 2021 si este in vigoare din 11 octombrie 2021.

Ordinul nr.920/2021 prevede urmatoarele:

Articolul 1
Se aproba modelul cererii prevazute la art. 5 alin. (3) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 110/2021 privind acordarea unor zile libere platite parintilor si altor categorii de persoane in contextul raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2, prevazut in anexa nr. 1 la prezentul ordin.

RI-2021

 

*Va propunem un model de regulament intern (EDITABIL), actualizat 2021, in lucrarea Regulament intern: model si documente conexe

 

 

Articolul 2
Se aproba modelul declaratiei pe propria raspundere prevazute la art. 5 alin. (3) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 110/2021 privind acordarea unor zile libere platite parintilor si altor categorii de persoane in contextul raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2, prevazut in anexa nr. 2 la prezentul ordin.

Articolul 3
Anexele nr. 1 si 2 fac parte integranta din prezentul ordin.

Articolul 4
Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, si intra in vigoare in termen de 3 zile de la data publicarii.

Model CERERE privind acordarea unor zile libere platite parintilor
Model DECLARATIE pe propria raspundere privind acordarea unor zile libere platite parintilor

Ordinul nr.920/2021 poate fi consultat si aici.
OUG nr.110/2021 poate fi consultata aici.

Vezi si:

*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare, actualizat la zi

*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

*(EDITABIL) Procedura de aplicare a sanctiunilor disciplinare, actualizata la zi

* (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

* (EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi

* (EDITABIL) Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic, acualizat la zi

(Visited 570 times, 9 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.