Modele si formulare (editabile), actualizate 16.11.2021, utile la incheierea, modificarea, suspendarea si incetarea CIM

Avand in vedere modificarile legislative din ultima perioada,145-modele si formulare CIM va propunem lucrarea “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca”, actualizata la zi, care vine in ajutorul angajatorilor oferind, in cele 414 de pagini, peste 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, impartite pe domenii pentru a putea fi usor de folosit, cu explicatii si sfaturi, astfel incat orice document intocmit sa fie in acord cu reglementarile impuse de legislatia muncii.

Lucrarea “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca” a fost actualizata in data de 16.11.2021, dupa cum urmeaza:

Actualizare 29 (16.11.2021):

Lucrarea a fost revizuita pentru a fi in concordanta cu ultimele modificari legislative si aici amintim: HG nr.1071/2021 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata (de la 1 ianuarie 2022), OUG nr.117/2021 pentru modificarea si completarea Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, Legea nr.269/2021 pentru modificarea Legii dialogului social nr. 62/2011 si a Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, OUG nr. 111/2021 pentru stabilirea unor masuri de protectie sociala a angajatilor si a altor categorii profesionale in contextul interzicerii, suspendarii ori limitarii activitatilor economice, determinate de situatia epidemiologica generata de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2.

– A fost actualizat modelul 2.17 Decizie colectiva / de constatare privind majorarea salariului prin efectul legii, precum si notele de subsol, in baza prevederilor HG nr.1071/2021 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata care se aplica de la 01.01.2022.

– La modelul 7.5 Adeverinta tip pentru acordarea indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului, notelele de subsol au fost completate cu o recomandare, in baza OUG nr.111/2021.

– Au fost actualizate notele de subsol de la modelul  7.7 Adeverinta cu veniturile din ultimele 6 luni inainte de incetarea raportului de munca, pe baza carora s-a calculat contributia asiguratorie pentru munca, in baza OUG nr.111/2021.

Lucrarea “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca” cuprinde:

I. Modele si formulare necesare la incheierea contractului individual de munca
II. Modele si formulare necesare la modificarea contractului individual de munca
III. Modele si formulare necesare la suspendarea contractului individual de munca
IV. Modele si formulare necesare la procedura cercetarii disciplinare prealabile
V. Modele si formulare necesare la incetarea contractului individual de munca
VI. Modele de declaratii
VII. Modele de adeverinte (altele decat la incetarea contractului individual de munca)
VIII. Modele si formulare necesare la intocmirea, completarea si transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor
IX. Modele necesare in cazul concediilor de odihna si a evenimanetelor familiale deosebite
X. Modele necesare in cazul unei salariate gravide
XI. Modele necesare pentru acordarea unor zile libere salariatilor parinti pentru supravegherea copiilor, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant, si pentru decontarea indemnizatiilor acordate in aceasta perioada
XII. Model documente prevazute la art. 53^1 alin. (12) din Codul muncii in vederea acordarii sumelor necesare platii indemnizatiei in cazul suspendarii temporare a activitatii si/sau a reducerii acesteia ca urmare a decretarii starii de asediu sau starii de urgenta

Lucrarea se livreaza la adresa de e-mail comunicata, atat in format pdf. cat si in format doc., fiind usor de utilizat.

Detalii gasiti aici: “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca”.

Vezi si:

* (EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi

*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare, actualizat la zi

*(EDITABIL) Procedura de aplicare a sanctiunilor disciplinare, actualizata la zi

* (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

* (EDITABIL) Concedierea colectiva-ghid practic, actualizat la zi

* (EDITABIL) Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic, acualizat la zi

(Visited 239 times, 2 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.