145 modele si formulare cim – actualizare februarie 2024. Vezi aici care sunt noutatile!

Inspectorii de munca, in caz de control, va pot amenda pentru lipsa unor documente sau pentru intocmirea incorecta a acestora.

In plus, nerespectarea de catre angajator a procedurilor privind incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, precum si in ceea ce priveste continutul documentelor intocmite, poate duce la nulitatea masurilor luate, constatata de instanta.

Din acest motiv am realizat lucrarea 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca.

De ce sa achizitionati aceasta lucrare?
* gasiti peste 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca care au trecut testul a zeci de controale ITM;
* documentele sunt editabile si contin indicatii si sfaturi pentru a fi completate corect si folosite in orice unitate;
* aveti siguranta intocmirii unor documente complete, care respecta prevederile legale actualizate la zi;
* lucrarea este livrata atat in format pdf cat si in format word, fiind usor de utilizat;

In 05.02.2024 lucrarea a fost actualizata pentru a fi in concordanta cu ultimele modificari legislative:
– A fost adaugat un nou model – 5.6 Acord de incetare a contractului individual de munca prin acordul partilor, la cap.V. Modele si formulare necesare la incetarea contractului individual de munca, si renumerotate celelalte modele.
– A fost adaugat un nou model – 6.15 Declaratie pe propria raspundere a salariatului pentru acordarea/decontarea de catre angajator a cheltuielilor pentru plasarea copiilor in unitati de educatie timpurie, la cap. VI. Modele de declaratii.
– Au fost aduse actualizari modelului 1.15 Nota de informare cu privire la obligatia salariatilor de a adera la un fond de pensii administrat privat (pilonul II), in baza OUG nr.115/2023.
– Au fost aduse actualizari notei de subol 114 de la modelul 2.6 Act aditional la contractul individual de munca – activitate in regim de telemunca, cu privire la abrogarea prevederilor care stabileau scutirea de taxe a indemnizatiei de telemunca, in baza OUG nr.115/2023.
– Au fost aduse actualizari modelului 2.17 Decizie colectiva / de constatare privind majorarea salariului prin efectul legii si notei de subsol de la acest model, cu privire la salariul minim, in baza HG nr.900/2023 si OUG nr.93/2023.

Mai multe detalii despre lucrarea 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individualde munca gasiti AICI

savciuc1Autor: Elena Savciuc, expert legislatia muncii, membru acreditat UNELM
*Experienta de peste 15 ani in domeniul resurselor umane in companii cu peste 700 de angajati din industria prelucratoare, constructii si call center

(Visited 221 times, 2 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.