Conditii de utilizare

In continuare va prezentam conditiile in care poate fi utilizat site-ul contabun.ro. In situatia in care nu sunteti de acord cu informatiile publicate pe acest site sau/si cu aceste conditii de utilizare, va rugam sa parasiti contabun.ro. Accesarea site-ului este considerata ca accept al conditiilor prezentate.

Contabun.ro – blog de contabilitate si resurse umane este administrat de SC Head to Head Consulting SRL si a fost creat pentru a oferi persoanelor juridice cat si persoanelor fizice informatii contabile, fiscale si de legislatia muncii.

 • Informatiile, alertele, sfaturile, publicate pe www.contabun.ro au drept scop informarea si sunt realizate pentru situatii generale si nu particulare. Prin urmare, informatiile si raspunsurile oferite nu constituie consultanta juridica, fiscala sau de orice alta natura.
 • Autorii si administratorul site-ului nu sunt raspunzatori pentru nici o pierdere cauzata vreunei persoane juridice sau fizice, care actioneaza sau se abtine de la actiuni ca urmare a citirii informatiilor din acest site.
 • Administratorul nu poate garanta ca orice intrebare adresata specialistilor site-ului va primi un raspuns, acest lucru depinzand doar de disponibilitatea acestora.
 • Continutul site-ului contabun.ro este protejat de legea dreptului de autor si nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis sub nicio forma si prin nici un fel de mijloace fara permisiunea in scris a autorilor sau administratorului contabun.ro, cu exceptia difuzarii in scop de informatie de presa, cu citarea sursei si link catre contabun.ro (materialul distribuit).
 • Pentru unele dintre serviciile oferite este nevoie de cateva elemente de identificare a utilizatorilor. Aceste informatii vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.
 • Contabun.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea si/sau transmiterea informatiilor de pe site sau in orice alta forma nu contin virusi sau sau alte asemenea produse nedorite.
 • Contabun.ro foloseste link-uri catre site-uri oficiale sau de interes, selectate cu grija, si nu este raspunzator de eventualele daune pe care direct sau indirect vi le-ar cauza acele site-uri.
 • In cazul in care contabun.ro isi inceteaza activitatea din vointa sau fara vointa, nu suntem raspunzatori de eventualele daune pe care vi le-am pricinui prin neaparitie. Daca inchiderea site-ului se va face din vointa noastra, acest lucru va fi anuntat public printr-un material publicat pe site.
 • Drepturile noastre asupra contabun.ro pot fi transferate fara obligatia de a va notifica in prealabil.
 • Aceste conditii de utilizare pot fi modificate oricand de catre administratorul site-ului, fara niciun preaviz sau notificare.

Pentru nelamuriri, observatii si sugestii va rugam sa ne contactati folosind pagina de contact.

Echipa contabun.ro

(Visited 2,151 times, 1 visits today)

6 Responses to Conditii de utilizare

 1. Florina Stan says:

  Buna ziua,

  As dori sa stiu care este durata minima de lucru legala cu care poate fi angajata cu CIM o persoana.
  Care ar fi taxele datorate si care ar fi suma neta incasata de salariat, daca baza de calcul pentru 8 ore/zi este salariul minim pe economie?

  Multumesc.

 2. Elena Savciuc says:

  Buna ziua,

  Potrivit art.103 din Codul muncii, salariatul cu fractiune de norma este salariatul al carui numar de ore normale de lucru, calculate saptamanal sau ca medie lunara, este inferior numarului de ore normale de lucru al unui salariat cu norma intreaga comparabil.

  Prin urmare, legea nu instituie o limita minima a numarului de ore in cazul contractului individual de munca cu timp partial.

  Cum nu exista o limita, puteti incheia un contract individual de munca cu timp partial in functie de cat aveti nevoie de persoana respectiva (ore/zi, ore/saptaman sau ore/luna).

  Contributiile sociale si impozitul pe salariu se stabilesc in functie de salariul negociat. Daca mergeti pe minim, raportati salariul la minimul pe economie, in functie de numarul de ore lucrate / luna.

 3. Simona Dinu says:

  Buna ziua
  Am un salariat a carui sotie a nascut( acesta este casnica ) si as dori sa stiu daca el poate sta in concediu crestere copil pana acesta implineste 2 ani sau pana la 1 an si 11 luni.
  Multumesc

 4. Buna ziua,

  Da, daca mama nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu de crestere copil si nici de concediu de maternitate, tata poate intra in concediu de crestere copil de la data nasterii copilului, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile de la aceasta data. Daca depaseste acest termen, va beneficia de indemnizatia pentru crestere copil de la data depunerii cererii.

 5. Paun Mihaela says:

  buna ziua

  am o salariata gravida, a facut cerere de reducerea programului de lucru conform recomandarilor medicale, intrebarile mele sunt:
  1.se declara in revisal reducerea timpului de lucru ?
  2.trebuie sa fac act aditional sau decizie de modificare a programului?
  multumesc

 6. Iulia says:

  Buna ziua,
  Daca un salariat primeste concediul medical si in ultimele 6 luni a lucrat dar are o singura zi intrerupere se poate plati concediul medical ?
  Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.