Modele si formulare (editabile), actualizate 2021, utile la incheierea, modificarea, suspendarea si incetarea CIM

Avand in vedere modificarile legislative din ultima perioada,145-modele si formulare CIM va propunem lucrarea “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca”, actualizata la zi, care vine in ajutorul angajatorilor oferind, in cele 414 de pagini, peste 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, impartite pe domenii pentru a putea fi usor de folosit, cu explicatii si sfaturi, astfel incat orice document intocmit sa fie in acord cu reglementarile impuse de legislatia muncii.

Lucrarea “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca” a fost actualizata in data de 30.07.2021, dupa cum urmeaza:

Actualizare 28 (30.07.2021):
– Au fost aduse modificari documentului in baza Legii nr.208/2021 pentru aprobarea OUG nr.36/2021 cu privire la semnatura electronica. Au fost actualizate modelele: Fisa  de informare a salariatului la angajare si Fisa de informare a salariatului la angajare cu desfasurarea activitatii in strainatate; a fost actualizata procedura privind utilizarea semnaturii electronice in modelul de contract – Contract individual de munca (model complex) si in modelul de act aditional – Act aditional la contractul individual de munca procedura privind utilizarea semnaturii electronice.

–  Au fost aduse completari documentului in baza Ordinului nr.585/2021 dupa cum urmeaza:

  • A fost completat modelul de contract – Contract individual de munca (model complex) cu obligatia angajatorului sa informeze angajatul cu privire la obligatia de a adera la un fond de pensii administrat privat, precum si cu un model de informare.
  • Au fost introduse doua noi modele de acte aditionale: 28 Act aditional la contractul individual de munca – informare cu privire la obligatia salariatului de a adera la un fond de pensii administrat privat si 2.29 Act aditional la contractul individual de munca – caracterizare/descriere a activitatii in cazul microintreprinderilor, in lipsa fisei postului.
  • A fost introdusa in lucrare o nota de informare cu privire la obligatia salariatilor de a adera la un fond de pensii administrat privat (pilonul II) – 15 Nota de informare cu privire la obligatia salariatilor de a adera la un fond de pensii administrat privat (pilonul II).
  • A fost completat modelul cadru al contractului individual de munca cu obligatia angajatorului sa informeze angajatul cu privire la obligatia de a aderala un fond de pensii administrat privat.

– A fost introdus in lucrare un nou model de cerere  –  9.6 Cerere zile libere platite pentru vaccinare impotriva COVID-19, in baza prevederilor art.21^1 din Legea nr.55/2020 completata prin Legea nr.221/2021.

– Au fost aduse completari cererii si deciziei de suspendare a contractului pentru concediu ingrijire copil bolnav, precum si notelor de subsol a acestor modele.

– Au fost aduse cateva modificari si completari de continut.

Lucrarea “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca” cuprinde:
I. Modele si formulare necesare la incheierea contractului individual de munca
II. Modele si formulare necesare la modificarea contractului individual de munca
III. Modele si formulare necesare la suspendarea contractului individual de munca
IV. Modele si formulare necesare la procedura cercetarii disciplinare prealabile
V. Modele si formulare necesare la incetarea contractului individual de munca
VI. Modele de declaratii
VII. Modele de adeverinte (altele decat la incetarea contractului individual de munca)
VIII. Modele si formulare necesare la intocmirea, completarea si transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor
IX. Modele necesare in cazul concediilor de odihna si a evenimanetelor familiale deosebite
X. Modele necesare in cazul unei salariate gravide
XI. Modele necesare pentru acordarea unor zile libere salariatilor parinti pentru supravegherea copiilor, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant, si pentru decontarea indemnizatiilor acordate in aceasta perioada
XII. Model documente prevazute la art. 53^1 alin. (12) din Codul muncii in vederea acordarii sumelor necesare platii indemnizatiei in cazul suspendarii temporare a activitatii si/sau a reducerii acesteia ca urmare a decretarii starii de asediu sau starii de urgenta

Lucrarea se livreaza la adresa de e-mail comunicata, atat in format pdf. cat si in format doc., fiind usor de utilizat.

Detalii gasiti aici: “145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca”.

 

Vezi si:

* (EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe, actualizat la zi

*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare, actualizat la zi

*(EDITABIL) Procedura de aplicare a sanctiunilor disciplinare, actualizata la zi

* (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

* (EDITABIL) Concedierea colectiva-ghid practic, actualizat la zi

* (EDITABIL) Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic, acualizat la zi

(Visited 331 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.