Taxa pentru eliberarea unui pasaport electronic este de 22 lei (oug 28/2014)

ANAF aduce la cunostinta contribuabililor interesati ca in Monitorul Oficial nr. 388/2014 a fost publicata Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 28/2014 pentru modificarea unor acte normative privind taxele si tarifele nefiscale.

Actul normativ mentionat prevede la art. V punctul 2 ca taxa pentru eliberarea unui pasaport electronic, a unui pasaport simplu temporar sau a unui document de trecere a frontierei, procurarea unui act judiciar sau extrajudiciar, la cererea unor persoane fizice sau juridice straine, eliberarea de adeverinte, precum si alte servicii prestate de autoritati este in suma de 22 lei. Aceasta taxa poate fi achitata si la unitatile trezoreriei statului.

Prezenta modificare intra in vigoare odata cu publicarea actului normativ in Monitorul Oficial, respectiv 26.05.2014.

 

rsz_likeNU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK –CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA. NOU – ACUM AVEM O PAGINA SI DE GOOGLE PLUS – CLICK AICI.

(Visited 294 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− three = 2

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.