Salarizarea in sectorul privat – ghid practic actualizat in 03.07.2022

Salarizarea in sectorul privat-ghid practic

Avand in vedere modificarile legislative din ultima perioada, va propunem lucrarea “Salarizarea in sectorul privat – ghid practic”, actualizata in 03.07.2022, unde gasiti informatii si explicatii utile cu privire la concediul de odihna – mod de calcul zile de concediu si indemnizatie; concediile medicale – mod de calcul indemnizatie, tratament fiscal, recuperare indemnizatie din FNUASS; munca suplimentara, munca in zile de sarbatoare legala, munca in zilele de repaus saptamanal, munca de noapte – mod de calcul spor si plata; acordarea biletelor de valoare – conditii de acordare si tratament fiscal; ajutoare acordate de angajator angajatilor – conditii acordare si tratament fiscal; plata salariilor; poprire; indemnizatie delegare, detasare, prestatii suplimentare in bani in cazul clauzei de mobilitate, dar si alte informatii utile in aceasta activitate complexa a salarizarii si cu atatea modificari legislative.

LucrareaSalarizarea in sectorul privat – ghid practica fost actualizata in data de 03.07.2022, dupa cum urmeaza:

Actualizare 3 (03.07.2022):
Lucrarea a fost revizuita pentru a fi in concordanta cu ultimele modificari legislative.
– Au fost aduse completari lucrarii, inclusiv notelor de subsol, cu privire la tichetele de masa, tichetele cadou si voucherele de vacanta, in baza Legii nr.187/2022 pentru modificarea si completarea Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, publicata in Monitorul Oficial nr.613 din 22.06.2022. Au fost aduse actualizari lucarii cu privire la valoarea sumelor lunare care se acorda sub forma de tichete de cresa, tichete culturale.
– Au fost aduse completari lucrarii, inclusiv notelor de subsol, cu privire la procedurile de aplicare a facilitatilor fiscale in domeniul contructiilor, in sectorul agricol si in industria alimentara, in baza Ordinelor nr.1525/2022 si 1528/2022, publicate in Monitorul Oficial nr.661 din 01.07.2022.

Detalii gasiti aici: (EDITABIL) Salarizarea in sectorul privat – ghid practic si modele documente editabile.

Elena Savciuc a mai publicat si:

*(EDITABIL) Regulament intern: model si documente conexe

*(EDITABIL) Dosarul personal al salariatului – acte, modele si formulare necesare, actualizat la zi

*(EDITABIL) 145 de modele si formulare necesare la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca

*(EDITABIL) Procedura de aplicare a sanctiunilor disciplinare, actualizata la zi

* (EDITABIL) Revisal – ghid practic de completare si transmitere, actualizat la zi

* (EDITABIL) Concedierea colectiva-ghid practic, actualizat la zi

* (EDITABIL) Negocierea si incheierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate – ghid practic, acualizat la zi

(Visited 2,102 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.